Hvorfor

CASIOPAIA

HVORFOR
ANSIGT
KROP
FRUGTSYRE
PAKKELØSNINGER
MAKEUP
VOKS
PEDICURE/MANICURE
BRYN / VIPPER
PRODUKTER
KORT
GALLERI
EMAIL

DECLÉOR BEHANDLING

Und Dem selv en stund i hænderne på en Decléor ekspert og oplev, hvordan behandlingen ikke blot giver umiddelbare positive forbedringer for udseendet, men derudover også afslapper, afspænder og genoplader med ny energi.

Med Decléors ansigts- og kropsbehandlinger inviterer vi Dem til at opleve Decléors enestående plejeprogram, som er langt mere end blot en skønhedsbehandling.

Hver ansigts behandling begynder med en kort afspændende ryg massage med essentielle olier specielt udvalgt efter Deres behov.

Den korte ryg massage er Decléors måde at byde Dem velkommen på, samt et vigtigt forberedende skridt før enhver behandling og videre pleje. Under massagen har behandleren mulighed for at aflæse både hudens generelle tilstand samt eventuelle områder med stress i kroppen. På baggrund af den indsigt sammensættes så det optimale plejeprogram skræddersyet til netop Deres behov.

DECLÉOR AROMATERAPI
-naturen er fuld af underværker

Aromaterapi er naturen i sin absolut reneste form. Aromaterapi er kunsten at behandle med selve essensen af en plante, den essentielle olie, og det er den kunnen, der har været Decléors arbejdsområde i over tyve år.

Decléor laboratorierne komponerer og blander omhyggeligt et udvalg af essentielle olier, da en olie alene, normalt ikke har alle de ønskede slutvirkninger.

Decléors essentielle olier, Aromessence, til ansigtet og til kroppen er eksklusive velgørende plejeessenser. De er ikke bare styrkende, antiseptiske, blødgørende og helende men er i tillæg uhyre letoptagelige for huden og trænger ind på et øjeblik. Efter som de er delikate som den fineste parfume skal essentielle olier påføres huden dråbevis med fingerspidserne. Nu har De en lidt bedre idé om, hvorfor de kaldes essentielle.

Hjem | Kontakt | Job | Samarbejdspartnere                                                                                                                                                                                                                        Casiopaia Hudplejeklinik . Nordre Frihavnsgade 75 . 2100 København Ø . TLF. 35 26 01 00